Twig

Henkilöhälyttimet yksintyöskenteleville

Twig Embody

Henkilöhälytin on kehitetty mahdollistamaan turvallisen yksintyöskentelyn sekä vanhusten ja muiden erityistarpeisten itsenäisen liikkumisen. TWIG Embody on entistä pienempi ja helpommin puettava. Se voidaan kiinnittää esimerkiksi vyöhön, ranteeseen, henkilökorttiriipukseen tai suoraan vaatteeseen. Mallin ominaisuudet voidaan tilattaessa valita tarpeiden mukaan (GNSS, ManDown, SRD, 3G).

Twig Soscard

Henkilökortin muotoinen henkilöhälytin, joka on suunniteltu turvaamaan yksintyöskentelyä monissa erilaisissa työtilanteissa. Laite soveltuu etenkin työtehtäviin, joissa edellytetään henkilökortin käyttöä. Laitteessa on helppokäyttöiset painikkeet. Sitä voidaan kantaa repäisyhälytyksellä varustetulla kaulanauhalla tai kiinnittämällä laite klipsillä vaatteeseen.

Twig Protector

Soveltuu tilanteisiin, joissa hälytystoiminnon lisäksi halutaan myös muuta toiminnallisuutta, kuten esiohjelmoituja numeroita. Lisänäppäimet mahdollistavat myös äänenvoimakkuuden säätämisen tilanteeseen sopivaksi. TWIG Protector voidaan kantaa kaulanauhalla tai erillisessä vyölenkillä kiinnitettävässä suojakotelossa. Mallin ominaisuudet voidaan tilattaessa valita tarpeiden mukaan (GNSS, ManDown+, SRD, 3G, AmberAlert). PRO-malli: Suuri kaiutin ja voimakas värinä äänekkäisiin olosuhteisiin

Twig Embody ID-korttiriipus

Twig Embody turvapuhelimeen sopiva korttiriipus.

Kaikki TWIG tuotteet ja hinnat

FSM Verkkokauppa

Yleisesite

Lataa PDF

TWIG Point service